Projectomschrijving

1
Mixed media muzikant YouEcho en Arnoud Rigter doen optredens met live-muziek en poëzie, waarbij animaties op de vloer wordt geprojecteerd en publiek (max 20) hoofdtelefoons op heeft. Hierbij hebben we twee programma’s van 15 minuten, die we om en om spelen.
Richtlijn voor 15-30 minuten optreden, of diverse keren 15 minuten (bv. gedurende een middag of tijdens een avond): € 350,- excl. btw en reiskosten. (Beamer, hoofdtelefoons, etc.. hebben we uiteraard zelf).

2
Dezelfde twee programma’s van 15 minuten, spelen we ook op meerdaagse festivals, desgewenst in onze Trapeziumtent. Prijs in overleg.


3
IKEGO is gek op locatievoorstellingen (zoals een voormalig ondergronds waterbasin of een munitiedepot) waarvoor we pasklaar iets maken. Prijs in overleg.4
Het duo IKEGO is uit te bereiden met meerdere muzikanten, bv. voor een optreden op een standaard podium. Ook is werveldans mogelijk, in overleg.


5
IKEGO treedt ook akoestisch op: slechts met stem en piano. Richtlijn voor 30 minuten: € 300,- excl. btw en reiskosten.

IKEGO speelde eerder op o.a. Folkwoods, LekArt, Groot Letter Festival, Winterparade, Simmerdeis, Bazouq en Sonsbeek Theater Avenue.

info@arnoudrigter.nl – 040 23 676 04