Dichter, kunstenaar, allesmenger

Welkom,
mijn werk gaat in verschillende richtingen, maar heeft eenvoudigweg de intentie één existentiële zonnesteek door uw stuit te laten gaan.

Sinds mijn afstuderen als architect (2004, TU/e), richt ik me op poëzie, performance, beeldend werk en combinaties daarvan. Een aantal experimentele, multidisciplinaire bundels zijn via deze site verkrijgbaar, bijvoorbeeld ‘Land van suiker en benzine’ (2018).
Hier heb ik een aantal favoriete zinnen verzameld.
Hier staat één van mijn favoriete, multidisciplinaire werkjes. 

Verder deed ik ruim vijfhonderd optredens en publiceerde ik gedichten in zo’n honderdveertig bladen en bloemlezingen (o.a. in De Gids, nY, DWB, Awater, Hollands Maandblad, Digitale Bibliotheek Nederland, Het Liegend Konijn, Versindaba en nrc.nl) – zie het publicatie-overzicht.

Regelmatig werk ik met muzikanten en filmmakers, zoals bij project IKEGO en Gratis Walhalla. Tien jaar geleden ben stadsdichter van Eindhoven geweest, sinds 2011 ben ik betrokken bij tekst-beeld-platform Opwenteling / Woez. Ik schreef in opdracht voor o.a. Perdu, museum De Pont, Provincie Noord-Brabant, Muziekcentrum Frits Philips, Mest, Het Eindhovens Dagblad en Dutch Design Week.
Verder ben ik rollenspel-acteur, Enneagram-trainer, derwisjdanser en mens.

Hieronder volgt mijn blog…

humaanextremist-0

 

Welkom, ik heb twee armen en twee benen – daar ben ik tamelijk dogmatisch in. Ik heb geen kathedraal, maar sta op sokken, gewapend met humor met ademteugen. Ik zou je zomaar een hand kunnen geven, ik ben eng. Misschien ken ik vegetariërs, ik ben eng. Ik hoef mijn kat niet zelf schoon te likken,
ik vertrouw dat die zich uitstekend zelf likt. Ik vertrouw ook op een spoor van oogglans en blos – dat wijst een weg die zo menselijk is dat de splijtzwam in mijn bovenkamer het niet bijbenen kan. Ik heb hier één en ander geschreven.