Gratis Walhalla

Niet Helemaal

Deze korte voorstelling gaat over kunst: “een artificieel trauma dat niet zeer doet, maar wel je ogen kleurt”. Of is het iets anders? Hoe dicht kunnen twee paar armen en benen komen in hun omschrijving, middels dans en poëzie? Liefst concreet als het realiteitsbesef van een driedimensionale cavia. Een kunstenaar proeft nog oerboem in zijn tandplak of is geen kunstenaar.

Hanne Schillemans is internationaal actief als danseres en choreografe. Ze werkte onder andere met Compagnie United Cowboys, De Munt/La Monnaie, Alla Sigalova, Theater Tol, Dirk Brossé, Teatro Comunale Di Bologna, Compagnie Monica, Brussels Philharmonic, De Kwekerij en Helma Melis. Verder is ze mede-oprichter van performance collectief Spin Echo.
www.hanneschillemans.com

Arnoud Rigter deed als dichter zo’n vijfhonderd optredens. Hij publiceerde een aantal multidisciplinaire bundels (met titels als Het duimzuigend fossiel en Zoek de zeesnuiver). Daarnaast stond zijn werk in tientallen literaire bladen en bloemlezingen (zoals De Gids, Het Liegend Konijn, DW B, nY, DBNL en 25 Jaar Nederlandstalige Poëzie 1980 – 2005).
www.arnoudrigter.nl

Contact

Gratis Walhalla laat zich graag boeken.
Neem voor meer informatie contact op met Arnoud Rigter.

Neem contact op